Sunday, April 26, 2015

De ce are nevoie corpul nostru zilnic, defapt!- Vitamine, minerale si aminoacizi ESENTIALI(partea 1)

Vitaminele sunt substanțe chimice organice necesare în cantități mici pentru ca organismul să fie sănătos. Majoritatea vitaminelor nu pot fi sintetizate de către organism, deci ele trebuie obținute din alimentație.
Termenul de vitamine nu cuprinde alți nutrienți esențiali cum ar fi mineralele, acizii grași esențiali sau aminoacizii esențiali.
Suplimentarea cu vitamine este larg răspândită în ziua de azi. Multor alimente li se adaugă vitamine în plus față de ce conțin inițial în timpul procesului de fabricație. Una din problemele suplimentării cu vitamine este faptul că multe dintre ele cresc în mod semnificativ apetitul. În ziua de astăzi, obezitatea este o problemă serioasă, iar suplimentarea cu vitamine o poate crea sau accentua. Există oameni care au devenit obezi din cauza suplimentării cu vitamine în copilărie sau adolescență.
Termenul de vitamină a fost folosit pentru prima dată de biochimistul polonez Casimir Funk în 1912. Vita, în limba latină, înseamnă viață, iar sufixul -amină este pentru amine; la momentul respectiv se credea că toate vitaminele sunt amine. Acum însă se știe că nu este așa.

90 de Vitamine, minerale si aminoacizi Video Aici

"Folosim vitamine, minerale si aminoacizi(proteine) suplimentare in mancarea animalelor pentru ca animalele nu au asigurare medicala" - Dr. Joe Wallach

"Autopsia pe animale moarte releva moarte prin deficit de vitamine"

"900 de boli se pot prevenii prin Nutritie corespunzatoare"


No comments:

Post a Comment

Pagini