Monday, April 27, 2015

 

DACIA PLANT   Romania   


                ............sau povestea Traditiei Romanesti


DACIA PLANT s-a infiintat in anul 2002. Initial s-a pornit de la o suma minima investita, de 100 de euro. Aceasta suma a fost suma imprumutata de catre doi colegi de facultate (Silvicultura) de la parinti. Cei 100 euro au fost investiti in napraznic si branca ursului. La scurt timp productia de suplimente alimentare naturale s-a dezvoltat. La inceput a fost bazata pe extracte hidroalcoolice (tincturi) si plante de leac (ceaiuri simple).

Dupa 4 ani, in 2006, au aparut primele culturi proprii. Suprafetele cultivate au fost extinse iar astazi toate culturile noastre sunt bio.

In 2007 a fost data in folosinta prima linie de comprimate. Astazi, sectia de comprimate produce peste 60 de produse atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa.

 In anul 2012 Dacia Plant a demarat primul sau studiu clinic, pentru Interferonat, iar echipa medicala a fost prezenta in marile orase unde a informat peste 3500 de medici si farmacisti cu privire la beneficiile produselor noastre. Anul 2012 a fost marcat si prin lansarea unei noi game de ceaiuri compuse realizate in colaborare cu Acad. Dr. Ovidiu Bojor, parintele fitoterapiei romanesti si a unei game de produse pentru copii.

Farm.Ovidiu Bojor - PUTEREA NATURII Aici 


Ne dorim ca produsele noastre sa fie disponibile in toate colturile tarii, iar numele DACIA PLANT sa devina pentru toti cei preocupati de mentinerea si redobandirea sanatatii pe cale naturala un sinonim cu eficienta terapeutica si calitatea.

DACIA PLANT ACUM in MAGAZIN

No comments:

Post a Comment

Pagini